Hallo, even kennismaken

Door de vele vraag naar lunch, borrel en diner producten heeft onze grote broer. Bourgondisch Genieten besloten om onder de naam Zin in catering een webshop te ontwikkelen. Op deze manier kunnen we iedereen snel voorzien van lekkere maaltijden. De recepturen en de kwaliteit van Bourgondisch Genieten blijven onaangetast.

lunch.

Voor het gemak hebben wij een heel assortiment aan gevulde lunchboxen samengesteld. Van boordjes tot salades, van yoghurt tot aan zoete huisgemaakte brownies.  Tot 10:00u kan jullie bestelling worden geplaatst. Hoeveel broodjes mogen wij morgen voor jullie afbakken?

BORREL-
ARRANGEMENTEN.

Gezellig met de collega’s, familie of vrienden aan de borrel? Dan is een lekker hapje altijd gewenst. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld bestaand uit de meest diverse lekkere hapjes. Bekijk hier ons assortiment.

Diner/
buffetten.

Een hoop hongerige mensen over de vloer? Geen probleem! Onze webshop staat vol met de meest uiteenlopende diner- en lunchbuffetten. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een volle buik naar huis gaat!

Giftboxen.

Na alle lieve moeders mogen de stoere mannen dit jaar natuurlijk niet achterblijven! Verdient jouw man, (schoon)vader of opa ook een speciaal bedankje voor alles wat hij voor je doet? Bestel dan nu snel een van onze stoere Vaderdag Giftboxen.

Drank-
arrangementen.

Met een van onze drankpakketten haalt u alles in huis wat u nodig heeft om een zorgeloos feestje te kunnen geven. Natuurlijk krijgt u er van ons een koelkast bij om alle drank goed koud te houden.

thuisfeestje.

Stel gemakkelijk en snel u complete thuisfeestje samen. Van de hapjes en drankjes tot aan het meubilair en de verlichting. Wij hebben alles is huis voor een geslaagd feest.

partyverhuur.

Staat er een feestje op de planning? Wij hebben alles in huis om u een zorgeloze avond te bezorgen. Licht, geluid, meubilair, apparatuur, aankleding en noem maar op. Bekijk hier ons aanbod.